LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 07/11 2018
HILSEN FRA KLIMAFLYKTNINGENE
Tekst/foto: Gisle Urvik

Det er blitt en liten tradisjon at hemnesværingene som oppholder seg her nede i Spania samles på en restaurant en kveld for å hygge seg sammen. Denne gangen var alle samlet på en meget populær kinarestaurant. Her er det topp service med utmerket mat og priser hinsides fra norsk nivå.
Vanligvis samles man på kafeer i større eller mindre grupper og prater om løst og fast. Men det blir en egen stemning rundt bordet når alle er til stede samtidig. Alle er innstilt på å hygge seg, og praten går lett. (Kanskje noen av nabobordene kunne synes det ble litt mye, men ingen klager er notert).

Bilde 1 : Fra venstre og rundt bordet: Bulle, Svein, Aksel, Arvid, Kjell Arne, Jan, Mona, Randi, Wenche-Lise, Svanhild, Turid, Ingrid, Else og Einar. (Turid og Bjørn var forhindret fra å kunne være med den kvelden)

Bilde 2 : Denne kvelden var som en liten avskjedsfest for Mona og Svein. Når dette skrives er de allerede på vei heim fra en flott ferie i Albir. Batteriene er fulladet og humøret er på topp. Mona har gjort et lykkelig kjøp, og som vi ser har ringen fått en fremskutt plass på bildet.

Foto: Gisle Urvik


Foto: Gisle UrvikVed toref, kl 11:08