LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 11/10 2018
Dirty Leif rocka hemnesværingene
Tekst: Frode Fagerheim, foto: Frode Fagerheim.
Foto: Frode Fagerheim

Hemnesbandet Dirty Leif fylte fredag Hemnes mat- og vinhus med rockemusikk, folk, og god stemning. Bandet med ungdommer fra Hemnes kommune har tross sin unge alder holdt på i noen år, og er godt samspilte og scenevante.Foto: Frode Fagerheim
For oss som gjerne går ut en fredagskveld er det artig å se at lokalet er fylt opp med musikkglade gjester, mest ungdommer, men en og annen med gråstenk i hårer har også funnet veien til mat- og vinhuset.

Foto: Frode Fagerheim
Dirty leif gir det de har på scenen, og det er ikke så rent lite. De sprudler av spilleglede og har god kontakt med publikum. Vokalist Leif Are Larssen og de andre bandmedlemene sparer ikke på noe når de framfører egenproduserte låter og en og annen coverhit. De sier på logobanneret på scenen at det er "Pure rock" de spiller og det er det ikke tvil om når man hører og ser dem i fri utfoldelse. Velspilt og godt framført. Disse gutta blir det spennende å følge framover.

Foto: Frode Fagerheim
Ersin og dattera Elif hadde det travelt med servering, men innimellom var det små pauser der også de kunne nyte musikken og stemninga.

Foto: Frode Fagerheim
Elif ser ut til å stortrives bak disken. Både Elif og broren Yasin er til daglig opptatt utdannelse, men på fritida hjelper de faren med restaurantdrifta.

Ersin forteller at han framover vil satse mer på musikk og andre arrangementer som trekker folk til Hemnes mat- og vinhus.
Første arrangement framover er musikkquiz lørdag den 13. oktober, så det er på tide å legge seg i hardtrening.

Fredag den 19. er det Goldrush sin tur. Dette bandet består av brødrene Oddmar og Holger Chr. Sjåvik og Nadia Bjørkheim som har spilt sammen i flere år under navnet Oddmar, Holger und Nadia, men nå har de utvidet konseptet og fått med seg Tage Vedal på trommer. Musikkvalget og humoren mellom sangene sies å være det samme. Så da kan vi se fram til en koselig kveld med fengende rytmer, glimrende musikalske prestasjoner, glimrende sangprestasjoner, -kun avbrutt av lun og underfundig Sjåvikhumor, -men med trommer blir det musikalsk sett i en litt mer taktfast og fyldig form.
Ved ff, kl 14:24