LokalAvisa.no > Søndre Senniens Budstikke mail
 
 

Klikk her for:
Mail til Budstikka eller for Søk i Lokalavisa.noNyheter 12/04 2018
Ny leder i Sør-Tranøy idrettslag


Deler av det nye styret: Foran fra venstre: Katrine Meyer Pettersen, Gudrun Fredriksen, Lasse Marco Olsen. Bak: Gunvor Pedersen og Jeanett Urdshals

Tekst/bilde: Rigmor Sellevoll

På årsmøte sist søndag ble det ny leder i Sør-Tranøy idrettslag. Gudrun Fredriksen skal overta "roret" kommende år.
Lasse Marco Olsen som hadde vært 10 år i styret og de siste 7 år som leder ønsket fritak - men stilte villig opp som nestleder.

Årsmeldingen som ble lagt frem viste aktiviteten for 2017. Det nevnes så vel som idrettsskole, klatring, svømming, ski og øvrig aktivitet. I fotball har det vært deltakelse i fotballcup på Finnsnes og Silsand - hvor Gunvor Pedersen har vært både trener og leder for dette. For sin innsats i mange år i idrettslaget, fikk hun vel fortjent Tranøy kommunes Kulturpris i 2017.

Laget har 120 medlemmer, hvor av ca. halvparten er aktiv - de øvrige er støttemedlemmer.
Planen fremover er blandt annet lekepark, som laget har fått støtte for fra forskjellige selskap og kommunen. Dermed blir det også dugnadsarbeid for medlemmene for å få dette realisert i løpet av 2018.

Det nye styre ønsker gjerne at flere melder seg som støttemedlem i form av grasrotandelen fra Norsk Tipping - dette er lett og få registrert på spillekortet. Dermed får laget andel av innsatsen som det spilles for.

Ved hnn, kl 09:18