LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 06/04 2018
FOR DÅRLIG OPPMØTE
Tekst/foto: Tore M Furuhatt

- Til i går kveld hadde Tettstedsutvalget for Hemnesberget innkalt til møte for alle lag og foreninger på Hemnesberget, men dessverre møtte bare 7. Det syntes vi som møtte var skuffende lite. Vi følte derfor at vi ikke kunne foreta noen tildelinger fra den relativt store pengepotten av kommunale midler som vi disponerer. Det forteller Antoine Chaboud til Hemnesværingen. Han koordinerer disse møtene, og de kunngjøres via Facebook, og denne formen for innkalling ser ikke ut til å virke godt nok.

- Vi som møtte i går besluttet derfor at vi må satse på et nytt møte i håp om å få flere lag og foreninger til å komme med sine representanter. Dette nye møtet vil finne sted torsdag 19. april. Klokkeslett og møtelokale vil bli kunngjort senere, forklarer Chaboud.

- Det er viktig at alle lag og foreninger bidrar til at vi får Tettstedsutvalget til å fungere bedre. Når nye styrer velges må vi i utvalget orienteres, slik at vi vet at de rette vedkommende for eksempel benytter seg av Facebook. Om vi skal meddele våre møteinnkallinger via SMS fordi vedkommende ikke benytter Facebook, gjør vi gjerne det. Men da må vi ha beskjed om dette, forklarer Antoine Chaboud. Det er jo kjempeviktig at vi får et større engasjement i Tettstedsutvalg Hemnesberget. Vi disponerer som nevnt en god del kommunale penger som er ment å gå til gode prosjekt her på stedet. Vi har nå en betydelig pott på godt over 50-tusen, og ønsker oss godt begrunnede søknader for positive saker for tettstedet Hemnesberget.

- På det neste møtet kommer både ordfører Christine Trones og bygdeutvikler Marit Valla. Nå håper vi at også det aktive og brede kulturlivet på Hemnesberget kjenner sin besøkelsestid og kommer på møtet den 24.4, avslutter Antoine Chaboud.

Bildet:
Alle lag og foreninger på Hemnesberget oppfordres til å være mer aktive med hensyn til deltagelse på møtene til Tettstedsutvalg Hemnesberget.

Foto: Tore M FuruhattVed toref, kl 10:11