LokalAvisa.no > Hemnesværingen > Hilsninger og kommentarer mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Hilsninger og kommentarer 05/04 2018
DET ER LOV Å DRØMME
Tekst/foto: Ole Thorbjørn Mjleve

Jeg ser at redaktøren venter på at folket skal begynne på vårpussen på båtene sine og enda større prosjekt rundt om i marinaen. Båtpuss skal være lystbetont og uten neglebit. Kjekt å føle at sola er der også. De som tror at våren skal bre seg nordover fra oss her i sør må kanskje belage seg på å vente ennå noen dager før det blir alvor. Vi hadde et nydelig vær i påska, og selv om det var kaldt om nettene så blei det etter hvert bart i lavlandet. Nå er det på han igjen med snø-/sluddbyger. Noen kaller det en forsinket aprilsnarr, andre snakker om en baksmell, men vi som har levd en stund husker at dette har skjedd tidligere. Sånn er det bare.

Jeg så også at Gisle Urvik for noen uker siden hadde en drøm om servering i forbindelse med det maritime miljøet på Hemnesberget; "Wine with a wiew". Når han først skal drømme,
trenger han ikke være så smålåten. Jeg kom til å tenke på et bilde jeg har i samlingen. Dette er fra Mogan på Gran Canaria. Her var det mulig å få kjøpt både mat og drikke og å nyte utsikten. Tanken/drømmen blir enda sterkere når jeg hører at det i løpet av året kan bli enda vanskeligere å få kjøpt seg måltid "ute" på Hemnesberget.

Med ønske om en snarlig fin vår både her og der.

Ole Thorbjørn Mjelve

Foto: Ole Thorbjørn Mjelve


Ved toref, kl 17:58