LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 01/04 2018
REMI KETIL I TRØBBEL
Tekst/foto: Tore M Furuhatt

På radioen meldtes det på nyhetene i dag tidlig om mye fyll og spetakkel i går kveld og i natt rundt omkring i det ganske land. At vi på lille Hemnes ikke var nemt var jo greit nok. Men her har det tydeligvis også vært ting å ta tak i for ordensmaktene. For vi fikk se et overraskende og trist syn da vi var ute på en liten spasertur i de øvre strøk på Hemnesberget for kort tid siden.

Vi har ikke rukket å finne ut av hva som har foregått i natt, men noen med promille må ha vært på ferde. For hva lags trasig syn fikk vi se på vår morgenpromenade i lett snø-yr? Jo, var det ikke selveste MK Remi Ketil som sto plantet fast i ei underlig stilling på utsiden av moloen.

Folk vi traff på vår vandring sa at de hadde hørt at det var noen overstadig berusete karer som hadde stjålet Remi Ketil en gang utpå natten for å ta seg en tur på fjorden. De har tydeligvis ikke hatt full kontroll på skuta, og rent rett på moloen. Der har den blitt hengende fast når sjøen fell, og det ser ut til at det må hjelp til for å få skuta flott.

Om den kulturhistoriske skuta er mye skadd vites ikke i skrivende øyeblikk, men det jobbes vel med saken for å finne det ut. Kanskje må det dykkere til for å bringe klarhet i saken. Vi kommer tilbake med mer etter hvert

Foto: Tore M FuruhattVed toref, kl 10:07