LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 29/03 2018
VIKTIG MELDING TIL BÅT-ENTUSIASTER
Tekst/foto: Tore M Furuhatt
Foto: Tore M Furuhatt

Vi er ennå i mars, og hadde det vært litt mer vårlig, ville vel enkelte vært i gang med båtpussen her på ”Berget”. Men det lar vente på seg. Sånn også for entusiastene som har tatt mål av seg å få femtiåringen Remi Ketil til å skinne som en ungdom igjen.

Medlemmene i Hemnes båtbyggerhistoriske forening har mer eller mindre gått i dvale, men snart blir det nok liv og latter om bord i den historiske båten som foreningen eier. Foreløpig ligger den stille og rolig, trygt og godt innenfor moloens beskyttende ”vegg”. Den blir nok ikke flyttet før isen har gått ut av fjordene, og da starter man igjen opp med alt dugnadsarbeidet. Her som ellers i foreningslivet, er det medlemmene som gjør jobben. Og jo flere medlemmer, jo bedre, selvsagt. Du trenger heller ikke være av det nevenyttige slaget og full av energi. Foreningen trenger like gjerne mange medlemmer som gjennom sitt medlemskap støtter det viktige arbeidet med sin årlige kontingent. Den er på 300 kroner. For det trengs penger til alt som skal utbedres eller erstattes om bord. Så dagens oppfordring må bli: meld deg inn som medlem og støtt det viktige arbeidet med å ta rede på en av de mange skøytene som ble bygget på Hemnesberget.

For øvrig skal foreningen avholde sitt årsmøte på Båtstua onsdag 11. april kl. 19.00. Foruten de vanlige årsmøtesakene utfordres gamle og nye medlemmer om å bli med på en meningsutveksling om driften så langt, samt ideer om drift og utvikling videre.

Bilde(r)....er ikke tatt i dag, men noen få dager etter at sola igjen var tilbake etter sin månedslange "gjemsel" bak fjellene i sør.

Foto: Tore M FuruhattVed toref, kl 12:02