LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 11/03 2018
HEMNESJAZZ TRENGER DIN STØTTE OG INNSATS
Tekst/foto: Tore M Furuhatt

Hemnes jazzforum har forlengst begynt planleggingen av årets jazzfestival. Den er riktignok ikke før et stykke inn i august, men det jobbes godt med både booking og andre viktige detaljer. Som det å skaffe seg nok frivillige. Det kan være en utfordring, og derfor har man denne gang forsøkt å tenke nytt.

Hemnes jazzforum har derfor i disse dager gått ut med en etterlysning av frivillige som kan tenke seg å yte litt ektra.

Hemnesjazz 2018 er fortsatt et stykke unna, men planleggingen går sin vante gang. I den forbindelse ønsker vaktsjefen å prøve ut noe nytt. Han søker etter folk som kunne tenke seg å være «supervakter». 
Ei supervakt er en person som er vakt en hel dag i slengen, altså enten hele fredag eller lørdag. Vakten er med og jobber på alle konsertene gjeldende dag, og som belønning vil personen motta et pass som gjelder for alle konserter den andre dagen.

Om dette kunne være noe for deg, eller at du har andre spørsmål til dette, kan du sende en melding til oss eller ta kontakt med Kyrre Nilsen direkte på 97746717.

Bildet: Som så mange andre festivaler trenger Hemnesjazz hjelp av frivillige. Her er to som alltid stiller opp. Trond Landfastøyen og Jørgen Nilsen på plass i ei av dørene på Hemnes kirke på Hemnesjazz 2017.
Foto: Tore M FuruhattVed toref, kl 11:38