LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 03/03 2018
PÅL-ARE KOMMER SNART PÅ JERNVAREN
Tekst/foto: Tore M Furuhatt

Det er bare å krysse av på kalenderen på lørdag den 10. mars, for da står ordkunstneren og det multimusikalske geniet Pål-Are Bakksjø på scenen på Jernvaren.

Mange hemnesværinger fikk med seg hans spesialskrevne sang til Trond Rydsaa som han fremførte til ære for samfunnsbyggeren Rydsaa da han fikk overrakt Kongen fortjenstmedalje fredag 23. februar - på samme scene som Pål-Are besøker 10. mars. Det er å håpe at Pål-Are også har denne godbiten med i sitt repertoar når han kommer til sine røtter på Hemnesberget om ikke så lenge. Den alene vil jo være verd billettprisen!!

Akkurat nå er trubaduren på en turne med sine morsomme tekster og flotte melodier: Oslo 28.2 – Bergen 1.3 - Hemnesberget 10.3 - Kongsberg 13.3

Utsagnene nedenfor har vi lånt fra Facebook:

- Pål-Are Bakksjø har gitarkofferten full av rykende ferske viser og reiser nå rundt med konserten ”Det e vel ingen kunst?"

- Eksil-Hemnesværingen stortrives lengst fremme på scenekanten og serverer publikum en overflod av spissfindige tekster,tettsittende humor, men også lyriske øyeblikk. Musikken er like publikumsvennlig som tekstene er overraskende, og gjerne syrlig dagsaktuelle.

- Pål-Are Bakksjø trakterer de fleste instrumenter han får mellom hendene og beskriver seg selv med et smil som ”multi-talentlaus”.

Bildet:
Pål-Are Bakksjø fikk opp temperaturen og trimmet lattermusklene på de mange som utgjorde en fullsatt Jernvaren fredag 23. februar.

Foto: Tore M FuruhattVed toref, kl 16:21