LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 02/03 2018
ÅRSMØTETID FOR KYSTLAGET - OG FOR BÅTFORENINGEN
Tekst/foto: Tore M Furuhatt

Kystlaget Ranfjord – i likhet med mange andre lag og foreninger – har på denne tid av året fokus på sine årsmøter. Straks skal det lokale kystlaget, som omfatter båtbyggermiljøene fra Bardal og innover Ranfjorden til Mo, samt Elsfjord-området og Hemnes, avholde sitt årsmøte.

Det skjer på Hemnesberget, nærmere bestemt Båtstua, fredag 9. mars (altså om en uke) klokken 18.30. Når møtet er slutt (ca kl. 20.00) vil det bli servert skrei, lever og rogn. Til denne seansen er medlemmer av Hemnes båtbyggerhistoriske forening og Gjertruds Venner innvitert til å bli med. Men for å kunne beregne råstoff-behovet, må man naturligvis ha påmelding fra de som er interessert. Og det er satt en frist for denne påmeldingen til senest 5. mars. Det er også anledning å be med seg venner på denne middagen/festen. Kanskje kan de ulike foreningene verve nye medlemmer.

Se mer info på Kystlaget Ranfjord sin Facebook-side.

Påmelding: til Nils Chr. Hansen innen 5.3.18.
Tlf. 97 66 69 28, eller E-post: nils.hansen@nordlandteater.no

Det er enda en forening som er spesifikt opptatt av båt som har bebudet sitt årsmøte. Hemnes Båt- og sportsfiskeforeninge skal også ha årsmøte om en stund. Det skjer ikke før 6.april.

Bildet nedenfor er fra en dugnadskveld i kystlagets regi hos Steinar Jørgensen i Elvdalen. Her driver noen av lagets medlemmer på med å restaurere en gammel motorbåt de har fått. En god del båtbord er etterhvert blitt skiftet og motoren overhalt. Kystlaget har fått båten til odel og eie av Terje Osmo, og de håper på å få den fiks ferdig og på vannet til sommeren.

Foto: Tore M FuruhattVed toref, kl 09:26