LokalAvisa.no > Hemnesværingen søk   mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til lokalavisa@gmail.com

Annonser


Klikk her for gå til hemnesjazz.no.

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 10/02 2018
SANITETEN VAR IKKE DØD
Tekst/foto: Tore M Furuhatt

Hemnesberget sanitetsforening har tatt et hvileår, og i fjor ble det ikke solgt fastelavnsris. Men i år kom kvinnene på banen igjen.

De har nå sittet på Prix i 3 dager og tilbudt de velkjente risene med fargerike fjær, og da vi stakk innom butikken ved torvet i dag, lørdag 10. Februar, satt Anne Landeng med en liten rest. – Vi har i år laget bare 200 ris, så vi har noe mindre enn tidligere år. Jeg har vel igjen bare i underkant av 30 ris. Så om noen ennå ikke har skaffet seg et fargerikt fastelavnsris, er det bare å stikke innom nærbutikken på Hemnesberget. Vi blir her til klokken 16.00 – om vi da ikke blir utsolgt tidligere.

- Vi har ikke fått nye ungdommer med (les: 50- 60-åringer), så vi er stort sett de samme gamle i styret, forteller Anne Landeng. Antallet betalende medlemmer har jo sakte men sikkert gått nedover, så damene som så trofast har skaffet til veie store pengesummer opp gjennom mange ti-år ser ikke akkurat lyst på situasjonen. Skulle det dukke opp kvinner med kapasitet til å drive foreningen videre, hadde det jo vært fint.

Foto: Tore M FuruhattVed toref, kl 13:05
 
Melding til redaktøren
Fra:
Min emailadresse:
Beskjed:
Søk i artikler
Søkeord: