LokalAvisa.no > Søndre Senniens Budstikke > - Eg vil skryte av... mail
 
 

Klikk her for:
Mail til Budstikka eller for Søk i Lokalavisa.no- Eg vil skryte av... 27/08 2017
Skryt til butikken vår!
Denne har vi lånt fra FB, vi syns den passa her:

- Vi må nordover hver sommer. Denne sommeren ble ikke noe unntak. I nærmere fire uker koste vi oss på Stonglandseidet; vår lille familie, slekt og gode venner. Vi er så freidig at vi tar litt av æra for godværet, som kom i slutten av juli samtidig som vi ankom. Igjen ble det gode opplevelser vi kan minnes når kveldene blir lengre og vinteren tar grep.

Ettersom vi ikke har varmtvann på hytta, er det ikke mindre enn fantastisk at Joker Stonglandseidet tilbyr oss å låne dusj. Flere ganger i uka har vi vært innom og lånt rommet. Helt gratis! Dette er enestående - takk skal dere ha!

Vil samtidig takke Jostein Edvartsen, som tar service til et nytt nivå. Jeg trengte batteripolsko, og regnet med at jeg måtte inn til Finnsnes for å få tak i. Men de har jo litt av hvert på butikken på Eidet, og man forspør seg ikke. "Nei, dessverre, det har eg nok ikkje", sa Jostein, før han ble stille noen sekunder. "Men vent litt. Eg har kanskje sånne i ei skuff heime?"
Ti minutter seinere sto han på golvet og smilte. Her hadde jeg.
Hva han skulle ha for dem? Ingenting, for dem hadde han ikke bruk for.
Sør-Senja er privilegert som har en slik dagligvarebutikk. Og tenk; noen uker hver sommer kan vi nyte godt av det. I år dro vi heller ikke så ofte innover til Finnsnes som vi før har pleid å gjøre; de hadde jo det meste på Stonglandseidet.
Takk for en fin-fin sommer på Stonglandseidet.

Ved hnn, kl 15:51