LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for å kjøpe billetter til Båt- og fjordfestivalen 2018


Klikk her for gå til hemnesjazz.no.

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 16/06 2017
SOMMERAVSLUTNING
Tekst/foto: Tore M Furuhatt

Et skoleår nærmer seg slutten, og de ulike klassene er i gang med sine sommeravslutninger. I går ettermiddag hadde 2.klasse ved Hemnes sentralskole sin. En hyggelig time i aulaen, dit foreldre, besteforeldre og andre foresatte for elevene i 2.klasse var høytidelig invitert. Her var det billettkø, kaffesalg og litt lotteri. Og aller mest; elevene sørget selv for god underholdning til en nesten fullsatt aula.

Etter at lærerne Mona og Anne hadde ønsket velkommen var turen kommet til elevene. Først viste de unge elevene et par danseoppvisninger i lag. Det var artig å se hvor engasjert de var. Alle bevegelser gjort med humør og glede.

Enda mer imponerte klassens elever da de pent og pyntelig ble stilt opp som kor på sangerbenkene av lærer Anne Smalsundmo. Disiplinert og pyntelig fant den enkelte elev sin plass før konserten begynte. Og det ble litt av en konsert. Klassen er ikke av de største, men du verden for et trøkk de skapte. Ungene sang av full hals, og kunne hver en sang uten nøling. Også håndbevegelsene satt som et skudd. Her var det ingen sure miner, og elevenes sangglede smittet over på et begeistret publikum.

Etter de flotte sangprestasjonene ble det vist bilder på kinolerretet fra mange av aktivitetene klassen har hatt siste skoleår. Både fra klasserommet, og fra turer i det fri som klassen har hatt. Publikum koste seg med kaffe og kjøpte villig vekk lodder på premier som ble trukket mot slutten. Pengene klassen fikk inn på billettsalg, kaffesalg og lotteri sparer klassen til sosiale fellesopplegg senere.

Vi legger ut 9 bilder nedenfor fra den trivelige timen uten øvrige kommentarer.

Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M FuruhattVed toref, kl 06:54