LokalAvisa.no > Søndre Senniens Budstikke mail
 
 

Klikk her for:
Mail til Budstikka eller for Søk i Lokalavisa.noNyheter 07/06 2017
SVIN!


En eller anna person har hatt storopprydding. Vedkommende har gjort sitt beste for å få søplet sitt bort fra heimen, og tatt seg bryderiet med å kjøre det til Gammelsæter, passere forbi de to avfallkontaineran som står der, og slenge alt fra seg i skogen rett nedfor.
Der ligg aske fra ovnen (eller kanskje vedkommende har peis, eller kanskje fra utegrillen), en dunge lydkassetta (ubrukt), tørkestativ, stola, eska til kulegrillen som vedkommende kose seg med på fine sommardaga utfor en ryddig og fin heim, ei flott handveska, - samt mykkje anna rart.I tillegg e det fleire tomme brevordnera i plast, - en av dem merka med "KOMM.STYRET". Vi skal ikkje påstå at vedkommende e medlem av kommunestyret i dag, men e han ikkje politiker lenger synes det å være bra.

Vi treng vel ikkje å legge til at avkjørselen på nersida av veien på Gammelsæter e en ynda brukt rasteplass, og vi vil ikkje bruke de ordan som passe på en slik oppførsel. Kanskje vi skulle gjort det, og bli anmeldt for ærekrenkelse. Men faren for det e vel ikkje stor.


De uansvarlige satse på at nokken andre kjem og rydde opp etter dem..

Mens vi e inne på forsøpling, slutte vi aldri å undres over enkelte folks henslenging av avfallet sitt. Rett nedfor kirka på Eidet e det satt ifra seg diverse, deriblant fleire malingsspanne.
Vedkommende kunne i det minste slengt dem fra seg utfor kontaineran for slikt avfall som står opp ved "industribygget" på Bankhågen på Eidet.
Ved hnn, kl 22:42